Tolhoek en Bennett langer bij LottoNL-Jumbo
i

ANP

Tolhoek en Bennett langer bij LottoNL-Jumbo

Martijn Baars • 14:06, 17-07-2018 / Laatste Update: 21:10, 04-01-2024

Antwan Tolhoek en George Bennett blijven allebei nog minimaal 2 jaar bij de Nederlandse wielerploeg LottoNL-Jumbo. De Nieuw-Zeelander tekende zelfs een verlenging voor 3 jaar. Tolhoek rijdt momenteel de Tour de France als knecht van Steven Kruijswijk.

“Daar spreekt vertrouwen uit”, zegt de 24-jarige Tolhoek. “Ik werk al 4 jaar samen met mijn trainer Grischa Niermann. Dat gaat heel goed en hij is belangrijk voor mij. Als ploeg maken we een grote ontwikkeling door en hetzelfde geldt voor mij persoonlijk. Bij deze ploeg zit ik op de juiste plaats en dat laat ik op de fiets ook wel zien. Ik kan er bovendien met iedereen goed opschieten en dat is ook belangrijk.”

Bennett (28): “Ik ben al ver gekomen sinds ik bij deze ploeg rijdt. Dat is het resultaat van het harde werken van staf en renners. Er is heel veel vertrouwen in mijn capaciteiten en we delen dezelfde toekomstvisie. Ik kijk er erg naar uit om samen met het team de volgende stappen te zetten en uit te vinden hoe ver ik kan komen als klassementsrenner in de grootste wedstrijden. Bij Team LottoNL-Jumbo heb ik het gevoel dat het voor mij de beste ploeg is om het beste uit mezelf te halen.”