Zwemmer Phelps als vader naar Olympische Spelen

Zwemmer Phelps als vader naar Olympische Spelen

admin • 10:09, 19-11-2015 / Laatste Update: 13:23, 12-12-2023

Zwemmer Michael Phelps krijgt het druk in de aanloop naar de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. De Amerikaanse recordkampioen, in bezit van 18 olympische titels, verwacht zijn 1ste kind. ,,Het ziet er naar uit dat we een zoon krijgen!", schreef Phelps bij een foto op Instagram, waarop hij samen met zijn verloofde Nicole Johnson poseert met een mini-zwembroekje in handen.

Rentree

De aanstaande mevrouw Phelps, in 2010 uitgeroepen tot 'Miss Californië', is in mei uitgerekend. Phelps zit dan vol in de voorbereiding op de Spelen van Rio, waar hij nog een keer wil pieken. De 30-jarige 'Batimore Bullet' was na Londen 2012 gestopt met zwemmen, maar maakte vorig jaar zijn rentree. Phelps raakte toen ook in opspraak omdat hij werd gesnapt met drank op achter het stuur. Het leverde hem een voorwaardelijke gevangenisstraf op en een schorsing van de Amerikaanse bond, waardoor hij de WK in Kazan miste.

Alcohol

Phelps volgde een afkickprogramma en heeft gezworen tot de Spelen geen druppel alcohol te drinken. Zijn verloofde doet in ieder geval negen maanden met hem mee.

We found out 8weeks ago we were expecting... Today we're over 12 weeks and it looks like we're having a boy!!! #babymp #mp #lifeabouttochange #mpswim ? @djnolan5

Een foto die is geplaatst door Michael Phelps (@m_phelps00) op 18 Nov 2015 om 8:02 PST

Lees ook: KNVB reageert op ‘dure’ Kuipers: Opbrengsten hoger dan kosten

Lees ook: Willemijn Bos slaat tegenstander met hockeystick en schorst zichzelf (video)

Lees ook: Van Gaal grapt: Ik doe helemaal niks en verdien bakken met geld