Tweedeklasser moet opdraven om 9 minuutjes in te halen

V.V Den Ham - Eerste deel van de wedstrijd

admin • 11:23, 06-11-2018 / Laatste Update: 15:57, 08-01-2024

De wedstrijd Den Ham - Hulzense Boys staat dinsdagavond op het programma. Wat boeit mij dat, horen we je denken. Nou, de wedstrijd duurt maar 9 minuten. Dat is namelijk de tijd dat nog gespeeld moet worden nadat de wedstrijd in de 2e klasse eerder dit seizoen werd gestaakt.

De reden waarom de wedstrijd eerder werd gestaakt is niet echt leuk. Na 81 minuten werd de assistent-scheidsrechter van Hulzense Boys onwel. De scheidsrechter besloot toen begrijpelijkerwijs om de wedstrijd af te kappen.

0-1, doeltrap voor Hulzense Boys

De wedstrijd gaat dan ook precies verder op de manier waarop die eindigde. Dat betekent dat Hulzense Boys een doeltrap mag nemen met een 1-0 voorsprong. Den Ham heeft 9 minuten de tijd om nog wat aan die achterstand te doen.

Wisselen?

Hulzense Boys mag officieel nog 2 keer wisselen, wat waarschijnlijk niet gaat gebeuren gezien de geringe tijd die nog te spelen is. Wel is het zo dat spelers die al waren gewisseld, niet meer mee mogen doen.

Al met al een hele aparte situatie. Dat vinden de clubs zelf ook, want volgens DeltaFM hebben de ploegen afgesproken om na de 9 minuten nog een oefenwedstrijd te spelen van 2 keer 30 minuten.