Dafne Schippers is weer vrijgezel
i

Getty Images

Dafne Schippers is weer vrijgezel

Robert Hüsken • 11:30, 02-02-2017 / Laatste Update: 02:06, 06-01-2024

We zagen het al een poosje aankomen, maar nu is het definitief. Dafne Schippers en Nicky Romero zijn niet langer een setje. De twee hebben besloten hun relatie te verbreken door hun drukke schema's. De sprintster en de dj hadden niet voldoende tijd voor elkaar.

Verklaring

,,Een wat minder leuk bericht maar vanwege de drukke reisschema's, verplichtingen en persoonlijke carrièredoelen, waar we beiden vol voor willen gaan, is gebleken dat we onvoldoende tijd voor elkaar kunnen maken", aldus Schippers en Romero in een persverklaring. De 24-jarige sportster en de 28-jarige dj zijn van mening dat hun relatie op dit moment niet werkt. ,,Als goede vrienden zullen we elkaar komend jaar blijven steunen."

Hectisch jaar

Tijdens het Sportgala sprak Romero al over het drukke schema van zijn vriendin. Het was een hectisch jaar voor de twee geweest. ,,Het draaide vooral om de Olympische Spelen", zei hij toen. Check hier het interview waarin hij niet eens wist hoeveel tijdverschil er met Dafne in Zuid-Afrika was. Hij klonk opgelucht wanneer hij toegaf dat het leven van Dafne stukken rustiger werd. Uiteindelijk bleek het toch niet rustig genoeg om de relatie stand te laten houden.

Lees ook: Dierenarts laat paard van deze intens knappe Spaanse amazone afpakken

Nog geen jaar een relatie gehad

In mei 2016 bevestigde Romero dat een relatie met Schippers had. De eerste geruchten doken in februari 2016 op, maar toen ontkende het stel nog.

Wil je door ons via WhatsApp op de hoogte worden gehouden van sappige verhalen rondom sporters? Stuur dan alleen de tekst FUN AAN naar 0613559170! Deze ideale dienst is uiteraard gewoon gratis!