Trail Blazers blijven winnen dankzij goede prestaties van Lillard en Nurkic

13 maart 2018

Pro Shots

Portland Trail Blazers heeft in de NBA voor de 10de keer op rij een wedstrijd gewonnen. Daarmee komt een plek in de play offs steeds dichterbij. De ploeg van hoofdcoach Terry Scott was in het eigen Moda Center te sterk voor Miami Heat: 115-99.


Damian Lillard noteerde de hoogste score: 32. Tevens was hij goed voor 10 assists. Jusuf Nurkic kwam tot 27 punten en was met 16 rebounds enorm sterk in de lucht.

Play offs krijgen steeds meer vorm
Portland staat momenteel 3de in de Western Conference. Ook Houston Rockets, koploper van die streek, kwam in actie. Zij versloegen San Antonio Spurs vrij eenvoudig: 109-93. James Harden was voor de zoveelste keer dit seizoen de grote man namens de Rockets, met 28 punten. Daarmee blijft het team koploper met 53 overwinningen en 14 nederlagen.

Nummer 4 van de Western Conference, Oklahoma City Thunder, mocht de vloer op. Zij waren in eigen huis te sterk voor Sacramento Kings. Met zijn 20ste triple-double van het seizoen was Russell Westbrook de gevierde man. Hij was goed voor 17 punten, 11 assists en 10 rebounds. Paul George en Carmelo Anthony waren ieder goed voor een score van 21.

Overige uitslagen:
Milwaukee Bucks @ Memphis Grizzlies: 121-103.