🎥 | ‘Vergeten’ Fultz helpt Orlando langs Lakers

16 januari 2020

De basketballers van de Los Angeles Lakers zijn na 9 overwinningen op rij weer eens onderuit gegaan. De ploeg van supersterren LeBron James en Anthony Davis ging in het eigen Staples Center onderuit tegen Orlando Magic: 118-119. Markelle Fultz gooide in de laatste minuut de beslissende punten binnen.


21-jarige Amerikaan van Orlando Magic gold een tijdje als vergeten toptalent in de NBA. In 2017 werd hij nog als 1e gedraft door de Philadelphia 76ers, maar na een paar wedstrijden bleef het lang stil. Fultz moest herstellen van een schouderblessure. Inmiddels is hij verhandelt naar de Orlando Magic, waar hij weer laat zien waarom hij altijd als toptalent werd gezien.
Dit bericht bekijken op Instagram

Markelle bodied LeBron to the rim 😳

Een bericht gedeeld door Bleacher Report (@bleacherreport) op

Tegen de Lakers kwam Fultz tot een zogeheten triple-double: 21 punten, 11 rebounds en 10 assists. Bij de Lakers was James niet alleen goed voor 19 punten, hij had ook 19 assists. Zijn teamgenoot Quinn Cook was met 22 punten de topscorer van de wedstrijd, maar het was niet genoeg voor de 10e zege op rij in de NBA.
Dit bericht bekijken op Instagram

AARON GORDON ARE YOU SERIOUS?!? 😱

Een bericht gedeeld door House of Highlights (@houseofhighlights) op

Koplopers
De Lakers staan met 33 overwinningen tegenover nu 8 nederlagen wel nog steeds ruim aan kop in het westen. In het oosten leidt Milwaukee Bucks met 36 zeges en 6 nederlagen. NBA-kampioen Toronto Raptors boekte bij Oklahoma City Thunder de 26ste zege van dit seizoen: 130-121. Bij de Canadese ploeg haalden maar liefst 7 spelers qua punten de dubbele cijfers.
Dit bericht bekijken op Instagram

Lakers destroyed the Magic on this play. 🤯🔥

Een bericht gedeeld door House of Highlights (@houseofhighlights) op