Echt of nep? Lionel Messi laat ziek trickshot zien tijdens opnames Pepsi-reclame (video)

Trevor Wagener • 10:20, 09-02-2019 / Laatste Update: 20:56, 12-12-2023

De Argentijnse Lionel Messi wordt door velen als de beste voetballer aller tijden beschouwd. Don Leo kan dan ook alles met een bal en laat ieder seizoen zien van grote waarde te zijn voor zijn club FC Barcelona.

Als je zo'n goede voetballer bent, willen grote merken voor commerciële doeleinden uiteraard ook iets van je hebben. Zo ook Pepsi, waarvoor Messi reclame maakt. De wereldster liet achter de schermen een wel heel ziek trickshot zien.

Hij legde een Pepsi-flesje op een bal, die hij vervolgens met speels gemak - en ringloos - door een hoepel schoot. Maar sterker nog: het op de bal geplaatste flesje, landde weer perfect terug. Meerdere acties in 1, gezien deze botte flip!

Nep

Op sociale media wordt Messi dan ook de hemel in geprezen, al zetten meerdere kijkers hun vraagtekens bij de echtheid van het filmpje: "Oké Messi, je bent steengoed maar dit is niet echt. Ik zie hoe het flesje van snelheid verandert, vlak voor de landing."

Dezelfde vragen kreeg Liverpool-aanvaller Mo Salah ook. De Egyptenaar werkte ook mee aan een reclame voor Pepsi, schoot een bal door een hoepel en niet veel later mikte hij precies op een blikje. Ook allemaal niet echt, volgens oplettende kijkers. Wat vinden jullie?

Behind the scenes... pic.twitter.com/u2st8UVQol

— Mohamed Salah (@MoSalah) 7 februari 2019