Godzijdank: Veronica Inside krijgt reclameblok minder tijdens uitzending (video)

admin • 13:14, 16-09-2018 / Laatste Update: 20:09, 08-01-2024

Eerlijk is eerlijk, bijna iedereen zit tenenkrommend voor de televisie als de uitzending van Veronica Inside alwéér onderbroken wordt door Frank Lammers die zegels krijgt van Max Verstappen. Niet alleen een enorme ergernis voor de kijker thuis. Ook het trio Genee, Van der Gijp en Derksen maakt er geen publiek geheim van dat ze de reclameblokken best irritant vinden.

Nieuw programma, nieuw contract

Gelukkig zijn onze gebeden verhoord en heeft het trio deels zijn zin gekregen. Vanaf maandagavond zit er 1 reclameblok minder in het voetbaltalkprogramma. "We hebben er gezamenlijk naar gekeken. Je maakt dit programma met z’n allen. Dit is besluit is in overleg tot stand gekomen”, zegt een woordvoerder van Talpa, waar Veronica onderdeel van is tegen het AD. Het populaire trio stapte afgelopen zomer van RTL naar het Talpa van John de Mol die ze neerzetten op Veronica. Hun 4-jarig contract hield wel in dat het programma langer zou duren met meer reclameblokken.

Storend

"Als dat zo doorgaat, vrees ik dat de kijker afhaakt”, zei Derksen vorig week. "We hebben alle begrip voor commerciële tv en weten dat we voor een flinke salarispost zorgen. Dat moet hij (De Mol) terugverdienen. Toch vinden wij 2 uur erg lang en het aantal reclameborden overdreven. Het is storend, voor de kijkers maar ook voor ons”, vond Derksen.