😱 Hulk datet na scheiding van z'n vrouw nu met 'haar favoriete nicht'
i

BSR/Imago Sport

😱 Hulk datet na scheiding van z'n vrouw nu met 'haar favoriete nicht'

admin • 15:54, 28-12-2019 / Laatste Update: 00:34, 05-01-2024

Het is ongelooflijk maar waar. De Braziliaanse spierbonk Hulk heeft een paar maanden na de scheiding met z'n vrouw een nieuwe liefde. Wie? Nou, haar nicht. Helemaal niet ongemakkelijk hoor.

De 33-jarige spits van het Chinese Shanghai SIPG scheidde afgelopen juli met zijn vrouw Iran. Na een huwelijk van 12 jaar en 3 kinderen ging het tweetal uit elkaar.

Hulk heeft echter alweer een nieuwe relatie en dat is dus met de nicht van Iran, Camila. Het management van de oud-speler van Porto en Zenit heeft het bericht bevestigd tegenover de Daily Star. "Hij wil graag transparant zijn om leugens en lelijke opmerkingen te voorkomen." Ook Camila was al enige maanden weer vrijgezel.

Ook Camila heeft inmiddels haar kant van het verhaal vertelt. Aan The Sun legt ze een verklaring af. Daarin staat onder meer dat dit geen uitleg of excuus is, dat ze altijd van haar zal houden en dat buitenstaanders het alleen maar erger willen maken.

Footballer Hulk divorces his wife and announces romance with her niece | PHOTOS Web Eye | sports https://t.co/qHQczijgEC pic.twitter.com/a7tZz4AENz

— En24 News (@En24_News) December 28, 2019

Former Porto and Brazilian striker Hulk divorced his wife 5 months ago and now, he's announced his new girlfriend. Who you ask? His ex wifes niece. pic.twitter.com/5I5pquEfcI

— Iyke Darko (@Iyke_Darko) December 24, 2019

Links is Iran, rechts is Camila.