Leicester-verdediger rijdt Lamborghini in prak: 'Kan nog kiezen uit drie andere auto's'
i

Pro Shots

Leicester-verdediger rijdt Lamborghini in prak: 'Kan nog kiezen uit drie andere auto's'

admin • 11:35, 24-11-2016 / Laatste Update: 19:15, 07-01-2024

Jeffrey Schlupp mocht afgelopen dinsdag in het Champions Leagueduel met Club Brugge even meedoen bij Leicester. Behalve een gevaarlijk schot vanuit de tweede lijn kon de verdediger zijn stempel niet drukken. De 23-jarige Duitse verdediger viel afgelopen week dermate op buiten het veld. Volgens de Britse boulevardkrant The Sun reed hij namelijk maandag zijn peperdure Lamborghini in de prak.

Op weg naar de maandagtraining slipte de sportwagen van Schlupp - met een waarde van zo'n 220.000 euro - op een nat wegdek. Na een lange glijpartij kwam de bolide tegen een boom terecht. Het dak van de Lamborghini was na de crash zwaar ingedeukt. Wonder boven wonder kwam Schlupp er zonder verwondingen van af.

Jeffrey Schlupp rubbishes lies over 'three cars to choose from' reports after crashing Lamborghini https://t.co/70CqKMaKYf pic.twitter.com/RrNHHuEEAA

— Ghanasoccernet.com (@Ghanasoccernet) 24 november 2016

Sterker nog: de voetballer was nog bij zinnen toen de hulpdiensten op de plaats van het ongeval arriveerden. "Ooh, maar jullie moeten je geen zorgen maken", zei Schlupp tegen de verbaasde ambulanciers. "Ik heb nog 3 andere auto's waaruit ik kan kiezen."

Dat hebben we natuurlijk even gecheckt. Schlupp beschikt nog over een Range Rover Sport, een BMW i8 en een Mercedes. Nog drie te gaan, Jeff!