Update: Nicky Romero is the one for... Dafne Schippers!

Update: Nicky Romero is the one for... Dafne Schippers!

admin • 13:52, 17-02-2016 / Laatste Update: 11:12, 08-01-2024

Atlete Dafne Schippers en DJ Nicky Romero, onder andere bekend van het nummer 'I could be the one' zouden een relatie hebben met elkaar. Dat schrijft Privé op basis van verschillende bronnen uit de omgeving van Dafne. Het eerste contact zou via social media zijn geweest, maar al kort daarna zou de 23-jarige wereldkampioene met hem naar verschillende shows in het buitenland zijn geweest.

Tegen haar omgeving zou Dafne lyrisch zijn over de relatie en hebben gezegd dat Nicky 'haar vriendje is' tegen haar sportcollega's bij topsportcentrum Papendal waar zij traint. Ze wil er echter nog niet mee naar buiten treden.

Er is contact gelegd met het management van Schippers. Dat wil niet reageren. Het management van de dj ontkent echter het gerucht. Romero wil nog niet te hard van stapel lopen!

Update 20:08: Nicky Romero bevestigt relatie met Dafne Schippers

Nicky Romero bevestigt bij RTL Boulevard een serieuze relatie te hebben met Dafne Schippers. De dj verklaart de reden voor hun terughoudendheid: ,,Dafne moet zich momenteel concentreren op naderende kampioenschappen en daar heeft ze al haar aandacht en energie voor nodig. Om die reden willen we naar buiten toe niet te veel aandacht aan onze prille liefde geven.'' De twee zouden al meermaals leuke tripjes hebben gemaakt. Zo is Dafne meegeweest naar optredens van Romero en de dj zou zijn nieuwe vlam hebben bezocht tijdens haar trainingen. Verder is Schippers al gesignaleerd toen ze in de auto van Romero reed.