OEPS! 'Oudste profclub ter wereld' blundert 3 keer op bizarre wijze (video)
i

Screenshot

OEPS! 'Oudste profclub ter wereld' blundert 3 keer op bizarre wijze (video)

admin • 23:35, 03-01-2017 / Laatste Update: 11:46, 12-12-2023

Notts County, de oudste profvoetbalclub ter wereld, is bezig aan een kutseizoen. De 'Magpies', waar de Nederlandse Genaro Snijders onder contract staat, verloren al 14 wedstrijden in de Engelse vierde klasse en dat resulteerde maandag in het ontslag van trainer John Sheridan. Sheridan verloor gisteren zijn laatste duel als trainer van Notts met 4-0 op het veld van Cambridge United. En vooral het eerste tegendoelpunt was typerend voor het seizoen van de zwart-witten.

Notts County-doelman Adam Collin wilde de bal naar voren trappen, maar Cambridge-middenvelder Luke Berry zette goed druk en via hem verdween de 1-0 tegen het net. De 32-jarige doelman kon wel door de grond zakken en de fans van Notts kregen ongetwijfeld een flashback. Want wat blijkt? De club uit Nottingham incasseerde in iets meer dan een jaar tijd al 2 soortgelijke goals tegen...Cambridge United.

Notts County incasseert in iets meer dan een jaar deze 3 parels tegen Cambridge United pic.twitter.com/QYE8rbx6jr

— Staantribune (@Staantribune) 3 januari 2017

Bij 1 van die 2 goals was Luke Berry eveneens de stoorzender van dienst. Iets zegt ons dat de trainer van Cambridge zijn spelers telkens vraagt om de doelman van de 'Magpies' onder druk te zetten bij het uittrappen...