Ontbijtshake: Olympisch droom Leeuwinnen spat uiteen; Sabia verwoest Rafaels leven

Ontbijtshake: Olympisch droom Leeuwinnen spat uiteen; Sabia verwoest Rafaels leven

admin • 00:26, 10-03-2016 / Laatste Update: 17:35, 12-12-2023

De Nederlandse voetbalsters hebben naast een ticket voor de Olympische Spelen gegrepen. De ploeg van bondscoach Arjan van der Laan kwam woensdag één doelpunt tekort op Het Kasteel in Rotterdam tegen Zweden: 1-1. Daardoor gaat Zweden als winnaar van het olympisch kwalificatietoernooi (7 punten) naar Rio de Janeiro. Vivianne Miedema mistte vlak voor tijd nog een grote kans.

Naar eigen zeggen blijft die kans nog wel even in haar hoofd zitten.

Power Polman

Estavana Polman dartelde woensdag door de Topsporthal van Almere. De grote vedette van het Nederlands vrouwenhandbalteam dacht geen moment aan haar hart. "De dokters hebben gezegd dat het niet levensgevaarlijk is, dus dan trek ik mijn sportschoenen aan en ga spelen'', zei ze na de ruime overwinning van Oranje op Spanje (31-21). Polman scoorde vier keer.

Streken Sabia (als we Raf moeten geloven...)

Rafael van der Vaart (33) zou nooit hebben geloofd dat zijn ex-vriendin Sabia Engizek (37) zwanger van hem was, zelfs niet toen ze zei haar kindje te hebben verloren. Dat beweert Rafaels andere ex Christie Bokma (24) in het weekblad Story. "Rafael zei: Ze is gaan geloven in haar eigen leugen.'' Check al haar leugens hier!

Zeikerds

Koersdirecteur Thierry Gouvenou verdedigt zijn besluit om de derde etappe in Parijs-Nice überhaupt te laten beginnen. Wegens hevige sneeuwval werd de rit onderweg geannuleerd. En dat is maar goed ook, want verschillende renners piste al in hun broek. Letterlijk.

Knolpowerrr

Vlogger Enzo Knol is een heuse kijkcijferkanon op YouTube. De 22-jarige Knol ziet zichzelf als tweelingbroer van niemand minder dan Viktor Fischer. Knol werd uitgenodigd op De Toekomst door de Ajacied om eens lekker ouderwets te latje trappen. En de YouTube-sensatie won dik! Al vragen we ons af of de tweede bal wel raak was. Oordeel zelf!