PSG maakt Barça-fans gek met tweet tijdens El Clasico
i

Pro Shots

PSG maakt Barça-fans gek met tweet tijdens El Clasico

Brian Vesseur • 09:25, 17-08-2017 / Laatste Update: 20:42, 12-12-2023

Paris Saint-Germain gaf woensdagavond een lesje: 'Een club pesten zonder wat te zeggen'. FC Barcelona speelde de returnwedstrijd tegen Real Madrid voor de Spaanse Supercup. In Catalonië wonnen de Madrilenen al met 1-3 en in eigen huis leek er dus weinig fout meer te kunnen gaan. Ook niet zonder Cristiano Ronaldo, die in de heenwedstrijd werd geschorst voor 5 duels.

En er ging ook niks meer fout: in de 4e minuut was het al raak door een prachtig afstandsschot van Marco Asensio. Vlak voor rust maakte Karim Benzema er ook nog 2-0 van, waardoor de totaalscore op 5-1 kwam. PSG keek ook mee naar de wedstrijd. De Franse club heeft - na een enorme rel in Spanje - Neymar overgenomen voor 222 miljoen euro van Barcelona. De leiding van Barça was daar niet zo blij mee en wilde zoveel mogelijk in de weg zitten tijdens de gesprekken.

Even terugpakken...

Nu Neymar definitief in dienst van de Parijzenaren speelt, was het tijd voor PSG om ze eens even terug te pakken. Dat deden ze heel onschuldig, maar de boodschap is meer dan duidelijk. Zeker als je het tijdstip van de tweet ziet, zo rond de 60e minuut.

 

😄 pic.twitter.com/TJ0h5fCC6o

— PSG English (@PSG_English) August 16, 2017