Vonn doet boekje open over 'seksmythe' van de Winterspelen
i

Lindsey Vonn twitter

Vonn doet boekje open over 'seksmythe' van de Winterspelen

admin • 10:07, 03-03-2018 / Laatste Update: 09:45, 12-12-2023

Het is een steeds terugkerend thema: hoeveel seks hebben sporters nou tijdens de Olympische (Winter)spelen? Zo lagen er in het olympisch dorp van Pyeongchang 110.000 condooms klaar om ervoor te zorgen dat er over 9 maanden niet allemaal kleine olympiërtjes rondlopen op deze aardkloot. Entertainmentwebsite TMZ sprak er met Lindsey Vonn en snowboarder Mark McMorris over deze 'seksmythe'.

Mevrouw Vonn, die vroeger een relatie heeft gehad met golfer Tiger Woods, werd in Zuid-Korea 3e op de afdaling. Meer dan een bronzen plak wist de Amerikaanse skiester echter niet te scoren. "Voor mij ging die vlieger niet op. Ik heb natuurlijk wel gehoord van de grote [seks]hype die daar rond hangt, maar ik weet het niet... Je zal het aan iemand moeten vragen die wel geluk heeft gehad. Want ik had dat niet."

Concentratie

Ook voor de Canadees Mark McMorris, die brons pakte op de slopestyle, maakte het olympisch dorp haar seksreputatie niet waar. "Ondanks het belachelijke aantal condooms dat er te vinden was, vond ik dat iedereen behoorlijk serieus was. Alle atleten waren gefocust en vooral geconcentreerd om zo goed mogelijk te presteren."

Geen druppel

Volgens McMorris kan het echter ook met iets anders te maken hebben dat het af en toe wat 'saai' was in het dorp. "Je kon niet eens alcohol kopen. Ik ben tot het einde gebleven, maar ook toen bleef het een 'droog' dorp."