Youri Mulder slaat 22 jaar jongere zangeres aan de haak (foto's)

admin • 14:45, 24-01-2019 / Laatste Update: 12:47, 05-01-2024

We kunnen ons voorstellen dat er wel eens ochtenden zijn waarbij je je NIET afvraagt wie de vriendin van oud-voetballer en Ziggo-analist Youri Mulder is. Nou, we gaan het je nu lekker toch vertellen. Mulder (49) heeft namelijk een relatie met de 22 jaar jongere zangeres Lynn Schippers.

"We hebben elkaar in een bar leren kennen," geeft Youri toe aan Story (€). "Lynn werkt daar en ik kom er vaak. Ze woont net als ik in Enschede. We kenden elkaar al een jaar voordat we verliefd werden." Het koppel blijkt al zo'n 7 maanden bij elkaar te zijn.

Zangeres 

Nu werkt Lynn nog in een bar, maar achter de schermen is ze druk bezig om haar carrière als zangeres te starten. "Dit voorjaar komt haar single uit," zegt Youri. "We kijken ernaar uit. Eigenlijk is ze vanuit 'de badkamer' zo ver gekomen. En dat door iemand die haar een keer hoorde zingen, dus ik vind dat best knap. Lynn heeft echt een mooie stem."

Vaak in Noorwegen

Mulders ex-vrouw komt uit Noorwegen en woont daar nog met Youri's kinderen, Finn (19) en Alexander (17). De oud-aanvaller, die tijdens zijn actieve carrière uitkwam voor FC Twente en Schalke 04, is daar nog vaak te vinden.

"Elke 3 weken wil ik er 5 dagen achter elkaar zijn. Dat is ook wel nodig, ze hebben op hun leeftijd af en toe toch de harde hand van hun vader nodig."

Benieuwd naar nog foto's? Klik dan even hierrr.