Zangeres Sera zong op privéfeestje van Cristiano Ronaldo: 'Het was best intiem'
i

Screenshot

Zangeres Sera zong op privéfeestje van Cristiano Ronaldo: 'Het was best intiem'

Trevor Wagener • 22:10, 06-02-2020 / Laatste Update: 20:03, 08-01-2024

Zangeres Sera de Bruin is wereldberoemd: niet alleen zong zij op de verjaardag van Juventus-ster Cristiano Ronaldo. Ook heeft zij 1 miljoen volgers op Instagram en TikTok. Dat is uiteraard niet voor niets.

De Sliedrechtse werd dan ook uitgenodigd voor Ronaldo's 35ste verjaardag. Die werd besloten gevierd in Turijn en was volgens Sera best intiem. "Ik wist niet wat ik moest verwachten," zei ze bij De Wereld Draait Door.

B-day bash

Ronaldo vloog haar in omdat ze - uiteraard - fantastisch kan zingen. "Het was voor vrienden en familie. Ik schrok toen ik binnenkwam. Ik dacht 'is het een zaal van 10 meter lang?' en de tafel waaraan zij aten stond bijna tegen mijn microfoon."

Sommige nummers zong Sera best hard en dus moest zij éven opletten welk toontje zij aan zou slaan. "Ik dacht echt: 'hoe gaan we dat doen?' maar het ging wel goed." Ze was dus bij de beste voetballer ter wereld op zijn verjaardag. "Ronaldo's vriendin vond het leuk hoe ik zong. Haar manager of assistent liet mij zoeken en dat is gelukt."

Ongelooflijk

Niet te geloven, aldus Sera. "Ik las het echt voor, zo van: 'dit is een grap'. Ik kreeg het binnen op mijn Instagram-DM. Ik vroeg mijn vriendin wat zij ervan vond. Toen gingen we het checken en Ronaldo's vrouw bleek mij te volgen." Sinds kort had Sera en manager en het bleek dus echt zo te zijn. Wat een moment!

Dance Monkey

Tijdens de uitzending zong Sera nog een stukje van Dance Monkey. Check hier de volledige versie.