Dit bericht bekijken op Instagram

Een foto die is geplaatst door null (@iamzlatanibrahimovic) op

Zlatan veroorzaakt chaos op social media met Hammarby-shirt

Martijn Baars • 11:15, 26-11-2019 / Laatste Update: 10:42, 05-01-2024

Zlatan Ibrahimovic heeft het internet weer op de kop gezet. De Zweedse aanvaller plaatste dinsdagochtend een filmpje waarin het shirt van de club Hammarby wordt getoond met zijn naam achterop. Ook in Zweden is iedereen stomverbaasd.

De Zweedse krant Aftonbladet heeft bij de club Hammarby gecheckt of dit weer een stunt is of dat de Zweed écht weer gaat voetballen in zijn vaderland. Hammarby wil op dit moment alleen bevestigen dat er later deze week meer informatie naar buiten komt.

Los Angeles

Extra opvallend: de voorzitter én technisch directeur van de Zweedse club waren maandag in Los Angeles, de woonplaats van Zlatan en ook de plek waar hij tot voor kort speelde voor LA Galaxy. 

Stunt

De kans dat dit een publiciteitsstunt is, lijkt zeer waarschijnlijk. Eerder plaatste de Zweed al een bericht op social media waarin hij een terugkeer naar Spanje aankondigde. Dat bleek toen om een stunt van een sponsor te gaan. In Zweden voor Hammarby spelen lijkt sowieso onwaarschijnlijk, want zijn roots liggen bij Malmö, waar Ajax hem later oppikte.