Barney en Van Gerwen loten gunstig op German Darts Masters

12 oktober 2017

ANP

Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen weten tegen wie ze openen op de German Darts Masters volgende week vrijdag. RvB neemt het in z'n 1ste ronde partij op tegen de Duitser Stefan Stoyke. Ook Mighty Mike treft een oosterbuur in de vorm van Martin Schindler, die dit jaar doorbrak in de PDC.


Stoyke staat 156ste op de PDC Order of Merit (wereldranglijst) en was dit jaar alleen aanwezig op de European Tour 1 in Hildesheim. Schindler staat 103de en deed mee aan editie 9, 10 en 11.

Anderson #1
Gary Anderson is in Dusseldorf, waar het toernooi wordt gehouden, als 1ste geplaatst. Dat komt doordat hij de World Series in Dubai en Perth dit jaar won. Hij neemt het in de 1ste ronde op tegen de Duitse favoriet Max Hopp. Peter Wright treft Dragutin Horvat, terwijl Phil Taylor gooit tegen Robert Marijanovic.

Ook Mensur Suljovic is aanwezig in de Castello Arena, hij speelt tegen Kyle Anderson. Daryl Gurney en James Wade nemen het op tegen respectievelijk Maik Langendorf en Kevin Munch.

Kwartfinales:
Wright/Horvat vs. K. Anderson/Suljovic
G. Anderson/Hopp vs. Van Barneveld/Stoyke
Taylor/Marijanovic vs. Gurney/Langendorf
Van Gerwen/Schindler vs. Wade/Munch

Wil jij het belangrijkste DARTNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met DARTS AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht