Ontbijtshake: De ijzers uit het vet en de pijlen geslepen
i

Pro Shots

Ontbijtshake: De ijzers uit het vet en de pijlen geslepen

Martijn Baars • 07:09, 09-02-2017 / Laatste Update: 15:42, 12-12-2023

Het is vandaag genieten geblazen als sportliefhebber. Wij hopen dat de ijzers uit het vet zijn gehaald en dat de pijlen geslepen zijn. Schaatstoppers Sven Kramer en Ireen Wüst hopen donderdagochtend al de eerste medailles op het WK Afstanden te pakken. De 3000 meter voor vrouwen en de 5000 meter voor mannen staan op het programma. Meteen maar een oranje podium doen?

Premier League of Darts

Als al dat schaatsgeweld erop zit, kunnen we ons gaan voorbereiden op week 2 van de Premier League of Darts. Michael van Gerwen zal het puntje van zijn pijlen wel een keer extra schoongemaakt hebben, want hij moet zich revancheren voor 3 nederlagen op rij, die hij afgelopen week leed. Maar ook Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen hopen op een goed resultaat!

Haase-Troicki

Verder kan er de hele dag (en nacht!) genoten worden van tennis. In 3 steden worden ATP-toernooien gehouden. In maar eentje is een Nederlander actief. Robin Haase slaat in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Sofia (Bulgarije) tegen Viktor Troicki.

Beachvolleybal

Beachvolleybal-routinier Marleen van Iersel begint de World Tour met een nieuwe teamgenote. Manon Flier maakt de overstap vanuit de zaal en samen gaat het duo op jacht naar zege nummer 1 in de Verenigde Staten. Ze zijn al lekker ingespeeld, want in de voorronde was het tweetal te sterk voor het Japanse koppel Akiko Hasegawa/Azusa Futami.