Round-up Lakeside: Veenstra en De Graaf zonder moeite door, doek valt voor Telnekes
i

Getty Images

Round-up Lakeside: Veenstra en De Graaf zonder moeite door, doek valt voor Telnekes

admin • 19:01, 09-01-2018 / Laatste Update: 05:17, 07-01-2024

Het dinsdagmiddagprogramma van Lakeside zit er weer op. Er kwamen 3 Nederlanders in actie en we zien er 2 terug in de volgende ronde!

Williams na 2-0 achterstand toch door naar ronde 2

Welshman Jim Williams speelde een spannend potje tegen de Zweed Dennis Nilsson. Hij zag zijn tegenstander een 2-0 voorsprong pakken en bijna moest Williams al afzwaaien, maar op wonderbaarlijke wijze sleepte hij toch nog een 3-2 overwinning uit het vuur. Nilsson was plotseling erg slecht op zijn dubbels en daarom moet hij nu alweer terugkeren naar Zweden.

Veenstra slaat comeback van McKinstry af en wint op Lakeside

Richard Veenstra is het WK darts bij de BDO lekker begonnen. Hij won vrij makkelijk met 3-1 van de Engelsman Kyle McKinstry. Lees meer!

Superieure De Graaf geeft Jacklin geen kans en gaat naar kwartfinale

Aileen de Graaf heeft zich eenvoudig geplaatst voor de kwartfinale van Lakeside. De Nederlandse had geen kind aan Paula Jacklin: 2-0.

Belg De Vos stuurt Telnekes naar huis

Voor Derk Telnekes zit Lakeside er weer op. De Nederlander trof in de Belg Geert De Vos een taaie tegenstander en verloor met 3-1.

Telnekes kon wel prima partij bieden tegen De Vos en was niet eens heel veel slechter. 2 legs eindigden dan ook in 3-2 voor De Vos, die Veenstra tegenkomt in de kwartfinale.