Wat is het sportmoment van de week? (poll)
i

Beeldbewerking Sportnieuws.nl

Wat is het sportmoment van de week? (poll)

admin • 00:14, 19-12-2016 / Laatste Update: 01:55, 06-01-2024

De afgelopen week zat weer vol mooie sportmomenten. Tijd om nog 1 keer terug te blikken en hét sportmoment van de week te kiezen. Bepaal in de poll onderaan het artikel wat voor jou hét moment van de afgelopen week was. Ga jij voor Cambuur dat Ajax uitschakelde in de beker? Of vind je de zilveren medaille van de handbalsters op het EK beter?

Dirk Kuyt keerde héérlijk terug in de Feyenoordbasis. Hij scoorde maar liefst 3 keer in de bekerpot tegen ADO Den Haag en bezorgde de Rotterdammers daarmee een plek in de kwartfinale.

Cristiano Ronaldo is dit jaar de beste voetballer van de wereld. Niet gek ook. Hij won de Champions League, het EK en ook nog eens het WK voor clubteams. Terecht dat hij daarom de winnaar van de Ballon d'Or is?

- Ja, de Nederlandse handbaldames. Ze redden het zondagavond nét niet in de EK-finale tegen Noorwegen. Wat was het spannend zeg! En hoe zuur dat ze 1 doelpunt tekort kwamen... Al met al een prima prestatie die zilveren medaille!

- Wat een stunt van Cambuur Leeuwarden! Het schakelde Ajax uit in de beker door in Friesland met 2-1 te winnen.

- Zwemmer Jesse Puts gaat lekker. Hij zwom dit weekend het record van Pieter van den Hoogenband uit de boeken en pakte nog een Nederlands record!

Roel Boomstra had ook een lekkere week. Hij had 10 dampotjes nodig tegen Jan Groenendijk om wereldkampioen dammen te worden.

[poll id="319"]