Sponsors blijven Schumacher trouw

Sponsors blijven Schumacher trouw

13:33, 26-12-2014

GLAND - De sponsors blijven Michael Schumacher trouw. Ook al is een jaar na het zware skiongeval van de autosportlegende niet bekend hoe het precies met zijn gezondheid gaat, 6 commerciële partners zijn nog altijd aan zijn naam verbonden. 

Hun logo's prijken op de website van de zevenvoudig Formule 1-kampioen, die sinds november weer in de lucht is. ,,Samenwerking op vriendschappelijke en persoonlijke basis is altijd onze insteek geweest en die verbondenheid bewijst zich nu '', laat zijn manager Sabine Kehm weten aan het Duitse persbureau DPA.

De 45-jarige 'Schumi' revalideert in zijn huis in het Zwitserse Gland van zijn zware crash op 29 december 2013. De recordkampioen liep ernstig hersenletsel op en raakte in een diepe coma, waaruit hij in juni ontwaakte. Sinds zijn ongeval zijn geen foto's van Schumacher naar buiten gebracht. ,,Het is voor ons vanzelfsprekend dat we hem ook in slechte tijden steunen. Het zou een fataal teken als onderneming zijn om met Michael te breken'', lichtte een woordvoerder van DVAG toe. Het Duitse financieel adviesbureau is al persoonlijk sponsor sinds 1996.