Ricciardo: Red Bull moet in 2018 beter, anders ben ik weg

13 september 2017

ANP

Daniel Ricciardo is dit seizoen minder vaak de sjaak dan zijn teamgenoot Max Verstappen, maar vindt wel dat het een stuk beter moet. "Ik wil week in, week uit kunnen winnen."


In gesprek met Autosport.com zegt de Australiër dat hij het naar zijn zin heeft bij de Oostenrijkse renstal, maar dat er wel het een en ander moet gebeuren, wil Red Bull hem ook over een paar jaar nog in de auto hebben zitten.

"Ik dacht dat we dit jaar een goede kans maakten om te winnen, maar dat viel toch tegen. Ik zit hier nu een paar jaar en volgend jaar moeten we een grotere stap zetten dan we dit jaar hebben gedaan, om mij er écht van te overtuigen dat ik met Red Bull kan winnen."

Contract
Ricciardo's contract loopt volgend jaar af, wat betekent dat hij vooralsnog in 2019 kan gaan en staan waar hij wil. "Ik moet knopen gaan doorhakken als mijn contract erop zit", zegt hij.

"Ik zit al vanaf het begin bij Red Bull en het is awesome, maar het is ook aan het team om te bepalen of ze met me door willen. Dan moet ik zelf bepalen wat het beste is."

Wil jij het belangrijkste FORMULE 1-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met F1 AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht