🎥 | Jake Paul zet ‘pet’-tattoo na ruzie met Floyd Mayweather: ‘Zuig mijn noten maar’

7 mei 2021

YouTuber Jake Paul heeft een dag na zijn ruzie met bokslegende Floyd Mayweather jr. opnieuw van zich laten spreken. De 24-jarige broer van de eveneens tot bokser omgetoverde Logan Paul stal donderdag de pet van 'Money' toen zij in een verhit gesprek raakten. Jake Paul zette de dag erna gelijk een 'gotcha hat'-tatoeage.


"Ik heb je pet", vereeuwigde Jake Paul dus vrij vertaald op zijn been. De Amerikaan kreeg enkele klappen van Mayweather jr. omdat die laatste het uiteraard niet leuk vond hoe Jake Paul brutaal zijn pet afpakte.

Tattoo Jake Paul
"Ik wil graag mijn excuses aanbieden", zei Jake Paul in een zelfgemaakt filmpje. "Mijn gedrag was niet oké...", ging hij verder. "Dat had ik niet moeten doen...", grapte de YouTuber door voordat de ware, spreekwoordelijke, aap uit de mouw kwam.

"... en verder maak ik een grapje en kunnen jullie allemaal aan mijn noten zuigen!" Duidelijke taal, Jake! Hij en de 26-jarige Logan Paul werden rijk na het maken van YouTube-content. Sinds vorig jaar dagen de broers allerlei vechters uit voor zogeheten moneyfights. Dit levert hen veel kritiek op, maar doet de Paul-broers helemaal niks.