Rijke Ajax-fan huurt eigen vliegtuig voor tripje Europa League-finale

17 mei 2017

ANP

Wat doe je als je wel een kaartje voor de finale van de Europa League tussen Ajax en Manchester United hebt, maar nog geen geschikt vliegticket kan vinden? Dan huur je gewoon je eigen Airbus compleet met bemanning.


De vliegtuigen naar Stockholm zitten op dit moment al propvol en de prijzen voor een ticket zijn 1.000 euro. Dat schoot Amsterdamse ondernemer Eron Pieren in het verkeerde keelgat. "De enige manier om er te komen is om een hele omweg te maken met het vliegtuig of 20 uur heen en 20 uur terug in de auto te zitten", aldus Pieren tegen de Telegraaf

750 euro
Daar heeft de Amsterdammer absoluut geen tijd voor en dus huurde hij er zelf maar 1 voor 100.000 euro. Die vliegt op 24 mei vanaf Schiphol naar Stockholm. Een van de stoeltjes is dus voor de ondernemer. De andere 150 plekken in het gigantische vliegtuig verkoopt hij aan de liefhebbers voor 750 per retour.

Nog een toestel
De Ajax-fan wil er dus niet aan verdienen. "Het belangrijkste is dat we allemaal gewoon gaan en kunnen gaan. Als er genoeg interesse is, bestel ik er zo een extra toestel bij hoor", aldus Pieron.
reacties
ReageerReageer op dit bericht