Push begint te laat aan inhaalrace en verliest opnieuw

20:23, 28-09-2014 / Laatste Update: 08:54, 13-12-2023

HOCKEY -  Een slotoffensief bracht Push dichtbij Schaerweijde, maar uiteindelijk leverde het niets op. De hoofdklasser verloor na een teleurstellende eerste helft met 4-2.

Van 'moeten winnen' was geen sprake, maar Push-trainer Herman Kruis wilde zondag wel dolgraag weer eens drie punten pakken. Na nederlagen tegen Oranje-Zwart en Bloemendaal bleek echter ook Schaerweijde te sterk. Al na een half uur keek Push door treffers van Eli Matheson, Philip Engelkens en Thijn Knetemann tegen een 3-0 achterstand aan. Kort na rust maakte wederom Knetemann de 4-0, waardoor het einde verhaal leek voor Push. Plots trokken de gasten echter fel ten aanval en doelpunten van Pepijn Bod en Kjeld Ossel brachten hoop in de Bredase harten. De inhaalrace kwam echter te laat. Verder dan een gevaarlijke inzet van Rogier Bantje kwam Push niet meer.

Schaerweijde - Push 4-2 (3-0) - 1-0 Eli Matheson, 2-0 Philip Engelkens, 3-0 Thijn Knetemann, 4-0 Thijn Knetemann, 4-1 Pepijn Bod, 4-2 Kjeld Ossel