IJshockey-keepers gaan elkaar te lijf (video)

IJshockey-keepers gaan elkaar te lijf (video)

admin • 21:55, 15-01-2017 / Laatste Update: 09:49, 05-01-2024

De partij hockey tussen de Quad City Mallards en de Cincinnati Cyclones was er eentje om snel te vergeten. Er werd weinig hockey gespeeld en regelmatig gingen de handschoenen uit om de problemen met de vuisten op te lossen.

Er wordt wel vaker gevochten tussen ijshockeyers, maar het is niet vaak zo dat keepers het ijs oversteken om hun tegenstander tegen de grond te werken. Dat gebeurde nu dus wel. Er was alleen een klein probleempje. Eén van de twee doelmannen doet MMA als hobby en de andere niet... (zie video hierboven)

K.O.

Alle veldspelers waren al verwikkeld in opstootjes aan één kant van het ijs , dus besloot keeper Adam Vay dat hij niet achter kon blijven en hij schaatste naar de overkant om de andere keeper uit te dagen. Michael Houser kwam zijn goal uit en nam de uitdaging aan. Dat had hij beter niet gedaan. Vay, de Hongaar van Quad City, is in zijn vrije tijd namelijk heel intens bezig met vechtsporten. Één mep later lag Houser al op het ijs. Vay toonde zich wel sportief en was onmiddellijk na de stevige K.O. bezorgd om zijn collega.