Het olympisch programma van zondag 25 februari
i

ANP

Het olympisch programma van zondag 25 februari

admin • 18:27, 24-02-2018 / Laatste Update: 19:00, 12-12-2023

Het laatste dagje is bijna aangebroken. Nederland heeft de medailles binnen, maar dat betekent niet dat iedereen al klaar is. Er zijn nog wat wedstrijden die beslist moeten worden. Aangezien het de laatste dag is, zal ook de sluitingsceremonie op zondag plaats vinden. Deze start om 12.00 uur.

De dag begint met curling, daar zullen de dames uit thuisland Zuid-Korea zullen gaan strijden voor het goud tegen Zweden. Ook de bobsleeërs komen nog 1 keer in actie met de viermansbob.

De strijd voor goud bij het IJshockey belooft nog spannend te worden. De twee landen, Duitsland en Rusland, willen allebei natuurlijk winnen en dat zal niet altijd even vriendelijk gaan. Ook krijgen de vrouwen van het langlaufen nog een flinke klus. De 30km klassieke stijl is die dag nog en het belooft een spektakel te worden.

TeamNL is klaar in Pyeongchang en we verlaten de stad met 20 medailles. Er moet een wonder gebeuren om Nederland uit de Top-5 te krijgen. Zweden kan nog een slag slaan door de curlingfinale te winnen en 1e en 2e te worden bij het langlaufen. Maar die kans is erg klein, dus mag de champagne alvast voorzichtig ontkurkt worden.