FC Barcelona ontvangt blonde Britse springsensatie en Jeroen Dubbeldam

FC Barcelona ontvangt blonde Britse springsensatie en Jeroen Dubbeldam

Harry Nijland • 00:41, 05-09-2015 / Laatste Update: 01:09, 13-12-2023

FC Barcelona heeft enkele springruiters verwelkomd voor de Furusiyya Nations Cup, die later deze maand plaatsvindt in de Spaanse stad. Nederland is de titelverdediger van het prestigieuze springevenement. De kersverse Europees kampioen Jeroen Dubbeldam was voor de Oranje-equipe van bondscoach Rob Ehrens aanwezig in het stadion van de Champions League-winnaar.

"De spelerstunnel van Camp Nou met alle boodschappen van de fans is echt geweldig", zei Dubbeldam op het persmoment in het stadion. "Onze sport zit net als voetbal vol spanning en passie. We hopen net als vorig jaar weer de Nations Cup te winnen."

Een andere opvallende verschijning was de blonde Jessica Mendoza. De pas 19-jarige springamazone geldt als één van de sensaties binnen de springsport. Zij zal in Barcelona voor Groot-Brittannië strijden om de Nations Cup. Ze liet weten dat haar hart sneller ging kloppen van 'Mes que un Club', meer dan een club. "Ons Britse team is eigenlijk ook een grote club. We kunnen het niet alleen doen."

Lees ook: ‘Voor geld Martial had United Neymar kunnen halen’