Oeps! Serena deelde babybuik per ongeluk met iedereen
i

Snapchat Serene Williams

Oeps! Serena deelde babybuik per ongeluk met iedereen

admin • 11:58, 26-04-2017 / Laatste Update: 07:59, 07-01-2024

Het was helemaal niet de bedoeling dat de hele wereld zou weten van de zwangerschap van Serena Williams. Dat heeft de Amerikaanse tennisster gezegd in Vancouver.

Vorige week verscheen op Snapchat een foto van Serena, met daarbij de tekst '20 weeks'. Media gingen direct met het nieuws aan de haal. De verwarring was compleet toen de nummer 1 van de tenniswereld de foto even later weer verwijderde.

Leuk voor later

"Ik maak elke week een foto om te zien hoe ver ik ben. Dat doe ik voor mijzelf, dat is leuk voor later. Deze foto deelde ik per ongeluk met iedereen'', aldus Serena, die zei dat ze twee dagen voor de start van de Australian Open het nieuws kreeg dat ze zwanger was. Williams won het toernooi in Melbourne. Het betekende haar 23ste, en voorlopig laatste, grandslamtitel.

My Dearest Baby, You gave me the strength I didn’t know I had. You taught me the true meaning of serenity and peace. I can't wait to meet you. I can't wait for you to join the players box next year. But most importantly, I am so happy to share being number one in the world with you.... once again today. On @alexisohanian bday. 😉 from the world's oldest number one to the world's youngest number one. -Your Mommy

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op