De Grote Haaland Show? TOTO heeft véél specials voor Manchester City - Arsenal
i

Getty Images

De Grote Haaland Show? TOTO heeft véél specials voor Manchester City - Arsenal

Brian Vesseur • 18:24, 26-04-2023 / Laatste Update: 03:06, 12-12-2023

Manchester City is woensdagavond de torenhoge favoriet tegen Arsenal, in de strijd om de koppositie in de Premier League. Voor Manchester City krijg je 1,63 keer je inzet bij TOTO, voor Arsenal liefst 5,25 keer. TOTO heeft véél vertrouwen in een doelpunt van Manchester City-spits Erling Haaland.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen

Haaland vs. Arsenal

Er zijn 1001 manieren om op een goaltje van Haaland in te zetten. De meest interessante is een kopgoal van de Noorse spits: die levert 8,25 keer je inzet op. Een goaltje met de linkervoet van Haaland? 2,2 keer je inzet. Een goaltje van Haaland binnen de 5 meter? 3 keer je inzet. En een goaltje van Haaland terwijl City wint én beide teams scoren? 4 keer je inzet!

LEES OOK: De ideale opwarmer voor Koningsnacht: zo laat begint Manchester City-Arsenal

Als Haaland in beide helften scoort, vang je daar 6 keer je inzet voor. En als je er geen vertrouwen in hebt dat Arsenal scoort, maar wél dat Haaland scoort (en City wint): 2,2 keer je inzet.

Stand in de Premier League

Arsenal staat na 32 wedstrijden op 75 punten, Manchester City heeft na 30 wedstrijden 70 punten. Beide ploegen moeten dus winnen om alles in eigen hand te houden.

Nog meer specials checken? Dat kan hierrr.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+