'Feyenoord-PSV wordt superspannend!' Wat denk jij dat het wordt? Voorspel en win 5000 euro!
i

Pro Shots

'Feyenoord-PSV wordt superspannend!' Wat denk jij dat het wordt? Voorspel en win 5000 euro!

Martijn Baars • 13:35, 03-02-2023

Voor ons gevoel is Feyenoord-Ajax gisteren nog geweest, maar de volgende topper staat deze zondag alweer op ons te wachten: Feyenoord-PSV. De koploper uit Rotterdam verspeelde vorig weekend 2 punten door bij FC Twente gelijk te spelen. Thuis tegen Ajax werd het ook al 1-1. Speelt Feyenoord tegen PSV wéér een topper gelijk? Bij Score4 kun je dit weekend lekker die wedstrijd voorspellen!

Feyenoord-PSV is natuurlijk de mooiste wedstrijd van het weekend. PSV heeft het bijna altijd moeilijk in De Kuip. Bij een nederlaag staat PSV al 7 punten achter op Feyenoord, dus er staat veel op het spel. Wat denk jij dat het wordt? Vul hieronder je voorspelling in voor Feyenoord-PSV en 3 andere potjes en win die pot van 5000 euro! De andere potjes zijn: FC Volendam-AZ, FC Utrecht-Heerenveen en Cambuur-Ajax.

Vechten om de titel, tegen degradatie en om Europees voetbal

Ajax en AZ hopen wellicht op een gelijkspelletje. AZ zou bij een overwinning op Volendam in ieder geval voor een dag koploper zijn, terwijl Ajax onder Heitinga weer moet zien aan te haken om van die 4e plek af te komen. Feyenoord en PSV spelen als laatste titelkandidaten dit weekend en weten dus wat de concurrenten gedaan hebben. In de strijd om een ticket voor de play-offs om Europees voetbal mag Heerenveen niet verliezen van FC Utrecht, want anders is het gat al 6 punten tussen die 2 clubs. Heerlijk spannende potjes dus, want Volendam en Cambuur strijden ook nog eens tegen degradatie uit de Eredivisie en gaan het AZ en Ajax dus ook niet makkelijk maken!

Zo doe je mee

Wat denk jij dat het wordt? Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+