Gaat Kroatië opnieuw stunten of maakt Argentinië de favorietenrol waar? Check de odds van de TOTO!
i

Pro Shots

Gaat Kroatië opnieuw stunten of maakt Argentinië de favorietenrol waar? Check de odds van de TOTO!

Joris Kaper • 13:52, 13-12-2022 / Laatste Update: 19:43, 07-01-2024

Dinsdag staat de eerste halve finale van het WK in Qatar op het programma! Geen Oranje helaas, maar wel Argentinië, dat in de kwartfinales van Nederland na strafschoppen won. Kroatië is de tegenstander in de halve finale. Kan het land opnieuw de finale bereiken net zoals in 2018? Of zal Argentinië de favorietenrol waarmaken? Check de odds bij de TOTO voor deze halve finale!

De bookmakers hebben in ieder geval meer vertrouwen in de Argentijnen, maar dat zegt natuurlijk helemaal niks. Kroatië versloeg immers ook de topfavoriet Brazilië. De odds voor een finaleplek van Argentinië staan in ieder geval op 1,40, terwijl die van een Kroatische plek in de finale op 3,00 staan.

Winst voor Argentinië

Daarnaast is het natuurlijk de vraag of één van de landen in de reguliere speeltijd weet te winnen. De odds bij de TOTO voor winst van Argentinië na 90 minuten staan op 1,69. Winnen de Argentijnen na verlenging? Dan levert elke euro je al 8,25 op. En voor winst na strafschoppen staat er een quotering van 10,50.

Lees ook: Voorbeschouwing Argentinië – Kroatië: alles wat je moet weten over deze halve finale op het WK

Winst voor Kroatië

De odds voor Kroatië liggen sowieso hoger. Een zege na 90 minuten levert een quotering op van 4,25; na verlenging staat daar 18,00 tegenover. En halen de Kroaten de finale na strafschoppen? Dan levert je dat 10,50 voor elke euro op.

Boost

De boost van de TOTO is dit keer winst van de Argentijnen met 2-1, 3-1 of 4-1. Bij deze boost staan de odds op 6,50! Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+