Geloof jij in Max Verstappen en Mathieu van der Poel? Check deze TOTO Boost voor een oranje feestdag
i

Pro Shots

Geloof jij in Max Verstappen en Mathieu van der Poel? Check deze TOTO Boost voor een oranje feestdag

Noah Hoogenboezem • 18:59, 01-04-2023 / Laatste Update: 21:25, 11-12-2023

Pak je mooiste oranje outfit er maar vast bij voor zondag! Max Verstappen start op pole bij de Grand Prix van Australië en wielerfenomeen Mathieu van der Poel gaat proberen voor het 2e jaar op rij de Ronde van Vlaanderen te winnen. Als jij gelooft in een geweldige Nederlandse sportzondag dan heeft TOTO voor jou een speciale Boost van de Dag.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Winst voor Verstappen en Van der Poel levert jouw liefst 5,00 keer je inzet op. Verstappen pakte zaterdagochtend pole position, terwijl zijn teamgenoot Sergio Pérez door een fout helemaal achteraan moet starten.

Vlaanderen

Met de vliegensvlugge Red Bull is Max de grote favoriet om te winnen in Melbourne. Dat is Van der Poel ook in Vlaanderen. Hij deed 4 keer mee aan de Ronde van Vlaanderen en eindigde altijd in de top 4. Van der Poel won in 2020 en 2022 en kan met een 3e zege het record evenaren, dat nu door 6 renners gedeeld wordt.

Speel je liever een andere weddenschap dan heeft TOTO ook genoeg opties voor je. Check hier bijvoorbeeld het hele aanbod voor de Formule 1. Ook heeft TOTO nog een hele reeks specials die je hier kunt bekijken.