Geluksvogels opgelet! Spectaculaire TOTO-odds voor duels van Arsenal én Real Madrid
i

ANP

Geluksvogels opgelet! Spectaculaire TOTO-odds voor duels van Arsenal én Real Madrid

Matthijs Nijhuis • 15:24, 02-05-2023 / Laatste Update: 23:56, 11-12-2023

Alsof de voetbalavond nog niet spannend genoeg was, heeft TOTO weer een aantal lekkere quoteringen voor je klaar staan. Arsenal wil de koppositie van de Premier League grijpen en gaat voor goals in eigen huis tegen Chelsea. The Gunners staan nu 2e in de Engelse competitie, achter regerend kampioen Manchester City. Ook de titelstrijd in LaLiga gaat verder. Het is aan Real Madrid om te presteren tegen Real Sociedad. Wij verwachten goal galore, jij ook?

Voor vanavond is Arsenal duidelijk favoriet. De vraag is of Gabriel Martinelli er ook eentje intikt voor het Londense team. Hij is momenteel topscoorder met maar liefst 15 doelpunten. Als hij weer een doelpunt maakt én Arsenal de wedstrijd wint, vermenigvuldigt TOTO je inzet met 3,70!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Gabriel Jesus

Spits Gabriel Jesus is ook interessant. De Braziliaan heeft in het afgelopen seizoen het doel niet mega vaak gevonden: in 20 wedstrijden scoorde hij 9 keer. Daar doen ze bij TOTO niet moeilijk over. Gemiddeld schiet hij 3 keer richting doel. Lukt het hem om 2 daarvan binnen de palen te krijgen, dan levert dat een quotering van 2,85 op!

Real Madrid

Ook in LaLiga heeft TOTO weer uitgepakt. Real Madrid speelt een wedstrijd tegen Real Sociedad, waarin wij hopen dat het aantal tegendoelpunten beperkt blijft. In combinatie met de match van Arsenal levert dat namelijk een hele interessante boost op! Als Arsenal én Real Madrid winnen met 2-1, 3-1 of 4-1 heb jij je inzet 28,00 keer terugverdiend! Lekker!