Heerlijke odd: als Denzel Dumfries een assist geeft in de derby, profiteer jij extra
i

Getty Images

Heerlijke odd: als Denzel Dumfries een assist geeft in de derby, profiteer jij extra

Emiel Versteeg • 17:55, 10-05-2023 / Laatste Update: 02:50, 12-12-2023

AC Milan ontvangt Inter in de 1e halve finalewedstrijd van de Champions League. Een erg spraakmakend potje dus, dat belooft smullen te worden. Ook TOTO verwacht een leuk potje woensdagavond. Check hoe jij maximaal kunt profiteren van deze derby della Madonnina.

De ploegen stonden dit seizoen al 3 keer tegenover elkaar. In elk van deze wedstrijden is er gescoord. Het was 2 keer zelfs een doelpuntenfestijn met maar liefst 5 doelpunten. TOTO heeft een paar mooie betjes klaarstaan voor deze wedstrijd.

Denzel Dumfries assisteert met een heerlijke odd

De Nederlandse trots in deze halve finale is Denzel Dumfries. Hij speelde dit seizoen 44 wedstrijden in het shirt van Inter en gaf 7 assists. Als de wingback woensdagavond weer een assist geeft profiteer jij ook! Pak dikke winst met een odd van 10.00!

Je koppie gebruiken

AC Milan-spits Olivier Giroud scoorde dit seizoen al 5 keer in de Champions League. 1 van deze goals was een kopgoal tegen FC Salzburg en ook woensdagavond is er weer een heerlijke odd voor een kopgoal van de Fransman. Zet jij in op een kopgoal van de spits krijg jij je inzet maar liefst 11,00 keer terug!

Een gebooste wereldkampioen

Maar we kunnen de wereldkampioen van Inter natuurlijk niet vergeten: Lautaro Martinez. De spits scoorde dit seizoen al 23 keer. Als hij vanavond weer scoort en zijn ploeg met 2-0, 2-1 of 3-1 wint krijg jij je inzet terug keer 10,00!

Wil jij nog meer inzetten op de Champions League of op andere sporten? Check dan de website van TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+