Knalt topscorer Victor Osimhen Napoli naar de landstitel? Check deze odds voor kampioenen
i

Getty Images

Knalt topscorer Victor Osimhen Napoli naar de landstitel? Check deze odds voor kampioenen

Jeroen Rooseboom • 15:26, 04-05-2023 / Laatste Update: 04:22, 12-12-2023

Bijna niets staat de 3e landstitel voor Napoli nog in de weg. Donderdagavond in de uitwedstrijd tegen Udinese kan het gebeuren. En er is 1 man die de ploeg uit Napels al het hele jaar helpt met zijn goals: spits Victor Osimhen. En dat weet bookmaker TOTO maar al te goed.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd: 18+!

De Nigeriaan staat dit seizoen al op 21 goals in 26 wedstrijden in de Serie A en daarmee is hij topscorer van de competitie. Gaat hij Napoli dan eindelijk het 1e landskampioenschap in 33 jaar bezorgen? Bij TOTO geven ze je een paar heerlijke odds als Osimhen zijn ploeg bij de hand neemt richting de titel.

Lees ook: Op deze zender check je de kampioenswedstrijd van Napoli tegen Udinese

Goaltjes van Osimhen

De spits steekt de laatste tijd in een iets mindere vorm. Door een blessure kwam hij een tijdje niet in actie. Zijn laatste goal was tegen AC Milan op 18 april. In de 2 wedstrijden daarna scoorde hij niet. De wedstrijd tegen Udinese is dus de uitgelezen kans voor Osimhen om het net weer te vinden en Napoli naar de titel te leiden.

Bij 1 goal van de Nigeriaanse goaltjesdief krijg je 1.95 keer je inzet terug. Bij 2 doelpuntjes wordt dat verhoogd naar 6.00. Denk je dat Osimhen een hattrick scoort? Dan krijg je 21.00 keer je inzet terug!

Benieuwd naar alle andere betjes rondom deze wedstrijd? Je vindt ze hier!

Let op! Genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen!