Makkelijke thuispotjes voor Ajax, PSV en Feyenoord: alle ogen op do-or-die-duel Vitesse
i

Pro Shots

Makkelijke thuispotjes voor Ajax, PSV en Feyenoord: alle ogen op do-or-die-duel Vitesse

Martijn Baars • 15:07, 07-04-2023 / Laatste Update: 22:44, 11-12-2023

Ajax thuis tegen Fortuna Sittard, PSV thuis tegen Excelsior en Feyenoord thuis tegen RKC. Makkelijke potjes voor de topclubs, zou je zeggen. Maar is dat wel zo? Denk jij dat er ergens een verrassing aan zit te komen dit weekend of worden het inderdaad simpele thuiszeges? Doe je voorspelling bij Score4 en wie weet pak jij met jouw kennis en inzicht wel die pot van 5000 euro!

De spannendste van de 4 te voorspellen duels is misschien wel Vitesse - Go Ahead Eagles. De Arnhemmers móéten zaterdagavond in Gelredome winnen, om uit de degradatiezorgen te ontsnappen. Het gat met de Eagles is nu al 6 punten en bij een nederlaag moet Phillip Cocu (die er niet eens bij is tegen GAE) écht naar beneden kijken in de slotfase van de Eredivisie. Wat denk jij dat het wordt? Vul je voorspelling dan vóór zaterdagavond 20.00 uur in!

Zo doe je mee

Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+