💰 | Landstitel-odd Manchester United FLINK gedaald na broodnodige zege op Liverpool
i

Getty Images

💰 | Landstitel-odd Manchester United FLINK gedaald na broodnodige zege op Liverpool

Trevor Wagener • 15:06, 23-08-2022

Dankzij de thuiszege van Manchester United van maandagavond op aartsrivaal Liverpool (2-1) zijn de titelkansen voor 'The Red Devils' aanzienlijk gestegen bij de bookies! 10 seizoenen geleden, na 2012/2013, werd United voor het laatst kampioen. Bij TOTO krijgt men nu voor ieder ingezette euro op 'United kampioen 2022/2023' liefst 45 (!) euro terug!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Dat was eerst 100 en had alles te maken met de dramatische seizoensstart die de ploeg van manager Erik ten Hag kende. Het 1e competitieduel tegen Brighton op Old Trafford ging verloren (2-1) en ook de 1e uitwedstrijd bij Brentford verliep niet zoals gepland (4-0 verlies, red). Hierdoor zag men het kwakkelende United eerder aan als mogelijke degradatiekandidaat dan als eventuele outsider voor de landstitel.

'Down'

Zo is ook de kans op een bijzondere degradatie van de wereldberoemde club geslonken. Daar waar TOTO voorheen een quotering van 25.00 euro hanteerde op een mogelijke degradatie naar het Championship, is dat nu gestegen naar 50 euro. Door de 3-punter van maandag vlogen Ten Hag en consorten - al is het maar minimaal - op de ranglijst over Liverpool heen: United zei de laatste plaats vaarwel en is de huidige nummer 14 (3 uit 3), Liverpool staat teleurstellend 16e (2 uit 3).

De 'kansen' dat het sterrenensemble van manager Jürgen Klopp volgend seizoen een niveau lager speelt, stegen daarentegen wel. Deze odds gingen van 2.500 naar 1.500. TOTO acht een degradatie voor de 'The Reds' nog altijd als onmogelijk, maar wel een stuk minder onmogelijk dan vorige week.

Odds Engelse landstitel

De kansen voor Liverpool op een mogelijk nieuwe landstitel slonken van 5.50 naar 7.50. Dat waren niet de enige bijzondere verschuivingen bij het wedkantoor in de absolute top van de Engelse Premier League: de odd van 'Manchester City kampioen' steeg van 1 euro en 40 cent naar 1.36. Het verrassend goed presterende Arsenal zag eveneens de kansen op een titel groter worden: 15.00 naar 11.00. Aan jullie de vraag... wie is er aan het einde van het seizoen kampioen van Engeland?