Profiteren in Milaan? Check hier de lekkerste TOTO-odds
i

ANP

Profiteren in Milaan? Check hier de lekkerste TOTO-odds

Matthijs Nijhuis • 16:53, 16-05-2023 / Laatste Update: 09:55, 12-12-2023

Inter en AC Milan strijden dinsdagavond in de 2e halve finale van de Champions League voor een finaleplaats. Inter maakte vorige week nog korte metten met de stadsgenoten in San Siro (2-0). I Nerazzurri kan de finale van de CL al proeven, maar heel makkelijk gaat AC Milan het natuurlijk niet maken voor hen. Check hieronder hoe jij alvast kunt profiteren van de Milanese strijd!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Op 10 mei duurde het slechts 11 minuutjes voordat de 2-0 een feit was. Waarom zou er vandaag niet weer vroeg een doelpunt kunnen vallen? Zelfde ploegen, zelfde stadion toch?

Doelpuntje voor Dzeko

Let daarom even goed op Edin Dzeko: vorige week kostte het hem 8 minuten om de bal keihard achter Milan-keeper Mike Maignan te krijgen. Scoort hij vanavond gewoon weer in de eerste 10 minuten? Dan heb jij je inzet 19,00 keer terugverdiend. Pegelen, Edin!

Let op: odds kunnen onderhevig zijn aan verandering

Denzel Dumfries

Leg jij je lot liever in de handen van een Nederlandse held? Dat snappen ze bij TOTO heel goed. Dumfries biedt uitkomst in de vorm van een goaltje óf een assist. Als hem dat lukt dinsdagavond krijg jij je inzet 4,00 keer terug! Zeker een lekker assistje zou niet z'n eerste zijn dit CL-seizoen. Prima!

Boost nodig?

Uiteraard mogen we de TOTO-boost niet vergeten. Hiervoor moeten vooral Lautaro Martínez en Olivier Giroud even in actie komen. Martínez heeft dit seizoen 4 schoten op doel afgevuurd in de Champions League en 2 keer gescoord. Giroud heeft maar liefst 16(!) schoten op doel en 5 doelpunten. Als ze het samen tot 5 schoten op doel of meer schoppen, dan heb jij de boost van 13,00 keer je inzet verdiend!