Top en flop: wat wordt het bij Feyenoord-AZ en FC Groningen-FC Emmen dit weekend?
i

Pro Shots

Top en flop: wat wordt het bij Feyenoord-AZ en FC Groningen-FC Emmen dit weekend?

Martijn Baars • 13:07, 17-02-2023 / Laatste Update: 23:06, 11-12-2023

Feyenoord-Ajax werd gelijk, Feyenoord-PSV werd gelijk. Wat wordt Feyenoord-AZ dan dus dit weekend...? Je zou zeggen: gelijk! Gelukkig kan je zelf voorspellen wat deze topwedstrijd wordt in de nieuwe ronde van Score4. De strijd om de koppositie is 1 van de 4 wedstrijden waarvan je de uitslag goed moet voorspellen om kans te maken op die wekelijkse pot van 5000 euro. Meedoen is gratis en risicoloos!

Ajax en PSV hebben een Europese wedstrijd in de benen en spelen in de Eredivisie lastige potjes. PSV moet naar FC Utrecht, terwijl Ajax in de Arena het verrassend goed presterende Sparta op bezoek krijgt. Maar alle ogen zijn vooral gericht op Feyenoord-AZ zaterdagavond (aftrap 21.00 uur). Beide ploegen staan op 2 punten van elkaar, dus de winnaar doet erg goede zaken in de strijd om de landstitel. Maarrrrr zoals gezegd zitten Ajax, PSV, Sparta, maar ook FC Twente op het vinkentouw om te profiteren van een misstap van de Rotterdammers of Alkmaarders.

Degradatiekraker FC Groningen-FC Emmen

Naast de wedstrijden van Feyenoord, AZ, Ajax en PSV moet je ook een degradatiekraker nog goed zien te voorspellen om die pot van 5000 euro te pakken. Nummer laatst (!) FC Groningen ontvangt nummer 16 FC Emmen. De onderlinge afstand is 3 punten in het voordeel van de ploeg van Dick Lukkien. FC Groningen móét dus winnen om niet écht in enorme degradatiezorgen te komen. Wat denk jij dat het wordt? Vul je voorspellingen in bij Score4!

Zo doe je mee

Wat denk jij dat het wordt? Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+