Vier jij het kampioenschap van Feyenoord met mariachi? Scorende Santiago Giménez bezorgt jou deze TOTO Boost!
i

Pro Shots

Vier jij het kampioenschap van Feyenoord met mariachi? Scorende Santiago Giménez bezorgt jou deze TOTO Boost!

Noah Hoogenboezem • 16:26, 14-05-2023 / Laatste Update: 07:08, 12-12-2023

Feyenoord kan zondag landskampioen worden als het thuis wint van Go Ahead Eagles. Dat kampioenschap hebben ze mede te danken aan spits Santiago Giménez en de Mexicaan kan jou zondag ook nog eens een hele mooie TOTO Boost van de Dag bezorgen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Giménez zat in het begin van het seizoen vooral op de bank, maar sinds hij de basisplaats van Danilo overnam, is hij niet meer te stoppen. De Mexicaan scoorde in de laatste 7 wedstrijden in de Eredivisie en heeft zelfs nog een kans om topscorer te worden. FC Utrecht-spits Anastasios Douvikas scoorde 17 keer en staat nog maar 3 goals voor Giménez.

TOTO Boost van de Dag

Giménez kan niet alleen Feyenoord iets moois bezorgen door te scoren tegen Go Ahead, maar met de TOTO Boost van de Dag kan ook jij profiteren van de scoringsdrift van de Mexicaan. Vorige week scoorde Giménez in beide helften tegen Excelsior en als hij dat zondag weer doet dan krijg jij liefst 8,50 keer je inzet terug!

Afstandsknal Kökçü

Natuurlijk heeft Feyenoord meer wapens dan de Mexicaanse spits. De Rotterdamse club scoort dit seizoen veel van buiten de 16 en dat komt vooral door aanvoerder Orkun Kökçü. Denk je dat de middenvelder weer van grote afstand gaat scoren dan kun je 4,00 keer je inzet terugkrijgen bij TOTO.

Zet jij zondag liever in op andere wedstrijden dan Feyenoord - Go Ahead Eagles of zelfs op andere wedstrijden? Check dan de website van TOTO.

?utm_source=tot-sb-wv-spn-pr-directe-deal-artikel&utm_medium=txt&utm_campaign=tot-sb-wv&utm_content=toto-dpg-sportnieuws-directe-deal-artikel