Kasper Dolberg vertrekt naar Nice, dat ruim 20 miljoen euro betaalt
i

Soccrates Images

Kasper Dolberg vertrekt naar Nice, dat ruim 20 miljoen euro betaalt

admin • 09:25, 19-08-2019 / Laatste Update: 12:07, 05-01-2024

Het lijkt er op dat Kasper Dolberg definitief vertrekt bij Ajax. Zowel de Amsterdamse club als Olympique Nice zouden het eens zijn over een transfer, die ongeveer 25 miljoen euro bedraagt.

De 21-jarige Dolberg leek dit seizoen weer voor een basisplek te gaan, maar na een goede voorbereiding verloor hij die plek al snel aan Klaas-Jan Huntelaar. De laatste wedstrijden maakte het Deense ijskonijn zelfs geen deel meer uit van de selectie. Dit alles zorgt ervoor dat Dolberg nog voor het sluiten van de transfermarkt een nieuwe club lijkt te vinden.

Ajax en Olympique Nice - waar Patrick Vieira tegenwoordig trainer is - zouden een akkoord hebben bereikt over een transfer (dus geen verhuur). Volgens VI betaalt Nice ongeveer 20 miljoen euro voor Dolberg en kan het via bonussen zelfs 25 miljoen worden! Als alles rond is tekent hij voor 5 seizoenen in Frankrijk.

Hoffenheim

Met deze transfer van Dolberg lijkt een verhuur naar het Hoffenheim van Alfred Schreuder van de baan. Het leek erop alsof hij in Duitsland zijn vorm van 2017 weer wilde halen, maar met de overstap naar Nice is daar geen sprake meer van.