'Kishna geeft afscheidsfeestje na akkoord Lazio en Ajax'
i

ANP

'Kishna geeft afscheidsfeestje na akkoord Lazio en Ajax'

Harry Nijland • 12:59, 21-07-2015 / Laatste Update: 01:12, 13-12-2023

Ricardo Kishna staat volgens De Telegraaf voor een overgang naar Lazio Roma. De Italiaanse club is volgens de krant in de hoofdlijnen akkoord met Ajax over de transfersom voor de linksbuiten.

Kishna staat de laatste weken garant voor transfernieuws: de linksbuiten zou moeilijk door één deur kunnen met trainer Frank de Boer, kwam in het oefenduel tegen Wolfsburg (1-1 red.) niet in actie en schitterde door afwezigheid op de jaarlijkse Open Dag van Ajax. Hij kreeg van de club toestemming om zijn naderende transfer af te ronden.

Afscheidsfeestje

Het ziet er naar uit dat Kishna Ajax daadwerkelijk gaat verlaten. Sterker nog: de jongeling heeft zijn afscheidsfeestje al gegeven, blijkt op Twitter.

Ondertussen op de snapchat van Hanni Hanna: afscheidsfeestje Kishna (thx @matthijsderoos) pic.twitter.com/MuHtDwFbmJ

— DuBlanqeBogarde (@DuBlanqeBogarde) 21 juli 2015

Fout

Niet iedereen is het eens met de naderende overgang. Oud-speler Bryan Roy denkt dat Ajax een grote fout begaat: "Hij is een echte Ajax-speler. Ik gun Ricardo deze transfer van harte. Maar ik vind het jammer dat hij hier nooit is geslaagd, omdat ik weet hoe ongelooflijk goed hij kan voetballen. Rica is van de buitencategorie", zegt de specialistentrainer van de Amsterdammers in De Telegraaf. Bij Lazio treft Kishna zijn landgenoten Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Edson Braafheid.