Kishna: 'Ik ging met een rotgevoel naar de club'
i

ANP

Kishna: 'Ik ging met een rotgevoel naar de club'

Harry Nijland • 09:43, 29-07-2015 / Laatste Update: 01:36, 13-12-2023

Ricardo Kishna lijkt Ajax na vijf jaar te verlaten. Ajax wacht nog op een bankgarantie van Lazio Roma voordat Kishna ook daadwerkelijk ik Italië kan tekenen. Zelf kijkt de buitenspeler met gemengde gevoelens terug op zijn periode in Amsterdam.

In Voetbal International gaat Kishna in op wat voor de buitenwacht algemeen bekend was. De moeizame band met trainer Frank de Boer is een van de redenen dat de vleugelspeler nu naar Lazio verkast. Soms ging het een tijde beter, herinnert Kishna zich, maar de twee bleven tegen dezelfde dingen aanlopen. "Ik ben een liefhebber van eht spelletje, ik doe niets liever, maar ik ging steeds vaker met een rotgevoel naar de club."

De Boer

"Dat kwam niet door het contact met mijn medespelers, dat is altijd goed gebleven. Maar ik kreeg steeds meer het idee dat de trainer me liep te zoeken. Dat ik niets goed kon doen in zijn ogen. Dat gaat aan je vreten", zegt Kishna in het weekblad. Het afgelopen seizoen noemt hij 'vreemd', maar zijn zelfvertrouwen is daar allerminst door aangetast: "Ik heb vertrouwen in mezelf, de trainer en de club."

Vanavond speelt Ajax in de Champions Leauge, lees meer: De Boer: Gelukkig is Cillessen echt geblesseerd 

Lazio

Tevreden is hij niet over het gelopen voetbaljaar. "Over vorig seizoen kan ik onmogelijk tevreden zijn. Volgend jaar wil ik met een ander gevoel kunnen terugblikken. Ik weet wat me te doen staat bij Lazio." Inmiddels traint Kishna al in Rome in afwachting van de bankgarantie die de club moet geven aan Ajax voordat de transfer officieel bezegeld wordt. Kishna kan in Rome een meerjarig contract tekenen en gaat naar verluid ruim één miljoen euro op jaarbasis verdienen.