Zaakwaarnemer Milik: 'Milik speelt gewoon tegen PAOK'

Zaakwaarnemer Milik: 'Milik speelt gewoon tegen PAOK'

admin • 17:29, 27-07-2016 / Laatste Update: 16:05, 12-12-2023

De transfer is nog lang niet rond. Arek Milik richt zich op de Champions League-wedstrijd in Griekenland tussen PAOK en Ajax. Dat heeft zijn zaakwaarnemer David Pantak woensdag gezegd tegenover het Italiaanse Gazzetta Mercato.

Napoli

Pantak bekende wel dat hij in gesprek is met Napoli. ,,Het is waar dat ik in Napels ben geweest om te onderhandelen. Maar het is niets getekend en dus is er nog niets zeker.”

PAOK

Milik sloot vanwege het EK in Frankrijk pas vorige week aan bij de groepstraining van Ajax. De Pool, die vorig jaar met 21 treffers topscorer werd bij de Amsterdammers, miste daarom gisteren de thuiswedstrijd tegen PAOK (1-1). Volgens Pantak doet hij volgende week in Griekenland wel mee. ,,Het enige dat nu zeker is, is dat Milik gewoon zal spelen voor Ajax tijdens hun wedstrijd tegen PAOK in Griekenland. Hij is voor 100 procent gefocust op dat duel.”

35 miljoen

De uitspraken van Pantak zijn verrassend. Onder meer De Telegraaf meldde dat de megatransfer van Milik naar Napoli zo goed als rond is. De nummer 2 van de Serie A, die Higuain deze week voor 90 miljoen verkocht aan Juventus, betaalt naar verluidt 35 miljoen euro.