Geniale Ben Saddik slaat Adegbuyi met 1 hand KO en wint GLORY 62 (video)

8 december 2018

GLORY62 in Rotterdam heeft een heerlijke finale gekregen. Jamal Ben Saddik nam het op tegen Benjamin Adegbuyi en won op een geniale manier. Ben Saddik kon halverwege de eerste ronde zijn rechterhand niet meer gebruiken, maar sloeg Adegbuyi met zijn linker gewoon tegen het canvas.


Ondanks dat Ben Saddik eigenlijk een hand minder had om klappen mee uit te delen, kreeg Adegbuyi geen kans op daar gebruik van te maken. Met zijn linker sloeg Ben Saddik keihard door de verdediging van de Roemeen en raakte hem vol op zijn neus. Die klap werd Adegbuyi even teveel en voor hij het wist lag hij daarna op de grond.

Adegbuyi begon sterk
Dat Ben Saddik opeens nog maar met 1 hand kon vechten, was te danken aan het sterke begin van Adegbuyi. Hij raakte al vroeg in het gevecht de rechter van Ben Saddik goed. Toen moest de geboren Belg even een paar stappen terug doen om bij te komen, tot hij verder kon vechten.

Na afloop van de wedstrijd vertelde Ben Saddik tegenover de camera van Veronica dat hij tijdens de wedstrijd wat last kreeg van zijn schouders. Daarom besloot hij zijn game plan een beetje aan te passen en meer met zijn linkerhand te vechten.

Kijk hieronder hoe Ben Saddik eigenlijk met 1 hand de partij won.