Nice! Extra ‘goedkope’ kaartjes beschikbaar voor kraker tussen Rico Verhoeven en Badr Hari

17 oktober 2019

Glory

Rico Verhoeven en Badr Hari staan op 21 december voor de 2de keer tegenover elkaar. Het nieuws dat beide vechtersbaasjes opnieuw met elkaar de ring in stapten werd in juli bekend. Destijds vlogen de goedkopere tickets de deur uit en waren er alleen nog kaartjes van 150 euro of meer beschikbaar. Balen dus...


Maar op de dag van de staredown maakte Glory bekend meer goedkopere tickets beschikbaar te stellen. Dit vanwege de grote interesse in de beukpartij. Het gevecht, betiteld als GLORY: COLLISION 2, wordt gehouden op 21 december in stadion GelreDome in Arnhem.

45 tot 275 euro
Op de site van Glory kan je kaartjes bestellen. De prijzen variëren van 45 tot 275 euro. Uiteraard heb je bij de tickets van 275 euro het beste uitzicht en bij de goedkopere wat minder. Maar wat geeft het! Hoe vet is het om aanwezig te zijn bij deze legendarische matpartij?! Er zit wel een maximum aan het aantal te bestellen kaartjes.

Rematch
Want Rico Verhoeven en Badr Hari hebben een historie met elkaar. De 2 vechtersbazen stonden 3 jaar geleden, op 10 december 2016, tegenover elkaar in Oberhausen. In aanloop naar het duel was er een hoop trash talk over en weer. De wedstrijd zelf werd gewonnen door Verhoeven, omdat Hari moest opgeven met een gebroken arm. Hij zal gebrand zijn op revanche.