Nate Diaz: 'Ik doe geen sh*t tot ronde 3' (video)
i

ANP

Nate Diaz: 'Ik doe geen sh*t tot ronde 3' (video)

admin • 22:31, 22-08-2016 / Laatste Update: 09:26, 15-01-2024

Nate Diaz eindigde aan de verkeerde kant van het jurybesluit tegen Conor McGregor op UFC 202. De Amerikaan was achteraf van mening dat hij gewonnen had, maar kijkt ook vooruit. Zo is hij duidelijk over zijn toekomst.

“Ik doe geen sh*t tot we voor ronde drie gaan”, aldus Diaz op de persconferentie achteraf. “Tot dan zul je mij niet zien. Als ze het zo snel mogelijk willen opzetten, gaan we het doen. Maar ik denk niet het een goed zakenbesluit is voor hem om te praten over andere gevechten, en hij is een zakenman, dus we zullen zien wat er gaat gebeuren.”

Sixpack

McGregor en UFC-president Dana White gooien vooralsnog de deur op slot voor een direct titelgevecht. De Ier liet wel weten dat hij een derde gevecht op lichtgewicht wil doen, een voorwaarde die Diaz zonder problemen accepteert.

“Ik ben de hele tijd al een lichtgewicht”, aldus Diaz. “Ik denk dat ik de kooi inliep op 177, 176, 175 pond, f*ck, misschien wel lichter. Dus ja, dat is waar ik het gevecht wilde, zodat ik een sixpack kan hebben. Je wil wel op de foto met een sixpack.”

Dit bericht verscheen eerder op MMA Planet.